Loni Servicepartner tar renhold på alvor. Situasjonen med det agressive coronaviruset gjør at vi skjerper rutiner ytterligere. Vi ønsker å kunne levere et så bra resultat som overhodet mulig og bistå våre kunder med å gjøre arbeidsmiljøet så trygt som mulig. For noen av våre kunder vil det kunne innebære at vi må se på om rutiner angående daglig/rutinemessig renhold må endres. Dette tar vi direkte med hver kunde det er aktuelt for.

Vi vil du skal vite at Loni Servicepartner bidrar med sitt for at din arbeidsplass skal være så virusfri som mulig.

For alle våre kunder har vi har for lengst innført mer omfattende renhold enn avtalt på kritiske områder med desinfeksjon på dører, håndtak, dørkarmen, disker og toaletter daglig. I tillegg skjerper vi renholdet ytterligere på alle avtalte områder.

Har kunder ønsker om ytterligere tiltak, ber vi om at de tar kontakt.

Vi har erfaring med at mange har problemer med å få tak i Antibac, men vi gjør oppmerksom på at vi også leverer dette til våre kunder.

Behov for ekstra renhold og/eller nedvasking?

Har dere behov for en ekstrainnsats på rengjøring av arbeidsplass? Vi vil enda kunne ta på oss noen nye oppdrag, men med dette trykket som er nå kan vi dessverre ikke love at vi kan hjelpe alle. Ta kontakt så snart som mulig dersom dere har nye/utvidete behov.

Vi kan også bistå med grundig nedvasking av arealer der man har fått avklart at smittede har vært tilstede.