Å pusse vinduer høres jo i utgangspunktet enkelt ut. Hensikten er jo å løse opp og fjerne fett, trafikksot og flekker fra vinduene. Men for best mulig resultat er det likevel et par hensyn å ta:

  • ikke puss vinduer i stekende solskinn
  • unngå vinduspuss i minusgrader

For både stekende sol og minusgrader kan gi stygge striper som resultat. Ikke akkurat det du ønsket å oppnå.

Jo større vindusflater, jo vanskeligere kan det være å få et perfekt resultat. Når du hele bredden av glassflaten fra side til side, eller må du stanse midtveis? Og hvordan får du overgangen mellom den delen av glassflaten som du har tørket av vha. nalen og den som er våt til å bli perfekt uten striper og render? Og husk at du må bruke nok vann slik at vinduet ikke rekker å tørke før du begynner med nalen.

Ulike vaskemidler har ulike utfordringer. Enkelte sverger til salmiakk. Ulempen med denne er at den vil kunne tære på maling rundt vinduer og du må derfor være nøye med å fjerne vannrester langs karmene.

La gjerne en profesjonell renholder ta seg av vinduspussingen. Loni Servicepartner vil utføre vinduspuss uten fare for operatør, bruker eller andre. Vi vil kunne ta på oss oppdraget med å holde glassdører, vegger og innvendig vindus- og gelenderglass fri for flekker, støv og skitt. Vinduspuss utføres innvendig og utvendig minimum én gang pr år – vanligvis i perioden mars/april.